Onze Treatments

Bent u meer dan 15 minuten te laat, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Als de planning het toelaat, kan de behandeling alsnog worden uitgevoerd.

 • Traditional Japanese Head Spa Treatment

  €75

  Een diepreinigende hoofdhuid behandeling met diverse tools, stoom en een watercirculerende hoofddouche.

  Inclusief: hoofd, nek en schoudermassage.

  Duur van behandeling: 60 minuten

 • Traditional Japanese Head Spa Treatment Men

  €65

  Een diepreinigende hoofdhuid behandeling met diverse tools, stoom en een watercirculerende hoofddouche.

  Inclusief: hoofd, nek en schoudermassage.

  Duur van behandeling: 45 minuten

 • Duo Treatment

  €150

  Samen met uw vriendin, moeder of partner een Traditional Japanese Headspa. De duo treatments zijn te reserveren op de woensdag van 17:00 tot 21:00 en op de zaterdag van 10:00 tot 15:00.

  Duur van behandeling: 60 minuten

 • Personal Japanese Head Spa Treatment

  €85

  Op basis van de resultaten van een hoofdhuidanalyse, maken wij een persoonlijk behandelplan. Geschikt voor haar en hoofdhuidproblemen zoals: roos, schilfers, eczeem/psoriasis, haaruitval, vette/droge hoofdhuid.

  Duur van behandeling: 75 minuten

 • Detox Treatment

  €95

  Uw hoofdhuid wordt weer in balans gebracht en ontgift van chemische stoffen.

  Inclusief: hoofdhuidanalyse.

  Duur van behandeling: 75 minuten

 • Infrared Hair Remedy Treatment

  €115 - €125

  Een herstelbehandeling voor uw haar. Een mix van keratine, hyaluronzuur en ciramiden worden met een infrarood tang in uw haar geïmplementeerd. Voor droog en beschadigd haar.

  Inclusief: hoofdhuidanalyse.

  Duur van behandeling: 90-105 minuten afhankelijk van de lengte van uw haar

 • Cadeaubon

  beschikbaar in de salon

  Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon? Neem hiervoor contact met ons op via mail of telefonisch.

Alle behandelingen zijn inclusief de Traditional Japanese Head Spa Treatment.

Houd er rekening mee dat het haar alleen droog geföhnd wordt en niet in model geföhnd. Bovendien zijn onze behandelingen niet geschikt voor haar extensions.

Book Online
Even voorstellen

Dit ben ik,

Mijn naam is Tamara Louisa, 43 jaar. Getrouwd en moeder van 2 kinderen, een zoon van 22 en een dochter van 14 jaar. Mijn vader is van Surinaams-Javaanse afkomst en mijn moeder is Nederlands.

Nadat ik jaren met veel plezier en liefde in de zorg werkte als zelfstandige merkte ik dat ik mijn creativiteit niet meer kwijt kon en knaagde er iets aan me. Omdat het altijd al mijn droom is geweest om iets voor mezelf te beginnen, was dit het moment om te doen.

Zelf ga ik regelmatig naar de sauna of masseur om even tot mezelf te komen en alles van me af te schuiven. Tijdens mijn vakantie in Bali dit jaar ben ik dagelijks naar de masseur en head spa geweest omdat ik veel last heb van hoofdpijn klachten en dit gaf mij werkelijk verlichting.

In Bali ben ik op het idee gekomen om mezelf te gaan verdiepen in de massagetechniek en de Japanese Head Spa en al snel was het duidelijk dat ik een Japanese Head Spa wilde openen. Ik ben cursussen gaan volgen en op zoek gegaan naar de juiste locatie. Ik wilde een salon die uitnodigt om naar binnen te stappen, rust en warmte uit moest stralen waar vooral een persoonlijk contact met de klant voorop staat. Omdat interieurstyling altijd al een hobby van mij is geweest heb ik mezelf met veel liefde uitgeleefd tijdens de verbouwing. Samen met mijn man hebben we mijn droom werkelijkheid gemaakt en is de salon precies geworden zoals ik voor ogen had. Rust, warmte, ontspanning en alleen maar verwennerij tijdens een diepreinigende hoofdhuidbehandeling.

Ik hoop u een keer te mogen ontvangen in mijn salon.

Veel liefs Tamara

Japandi 🌱

content-image